Boka flyttstädning i Stockholm

Det borde vara en självklarhet att boka flyttstädning när man ska flytta i Stockholm. Det underlättar mycket och det finns verkligen mycket nog att göra ändå.

Sara var i planeringstagen. Listan över saker som skulle ordnas med växte sig allt längre och längre. Hon hade vetat att det skulle bli så här. Och den vetskapen hade nästan räckt för att de inte skulle vilja flytta. Hon och hennes familj hade bott i 28 år i Stockholm, i ett och samma hus. Nu var förstås barnen utflugna och huset var för stort för bara henne och maken.

Det var otroligt hur mycket saker de hade samlat på sig under åren de bott i huset. Det skulle bli ett jättejobb att gå igenom allt för att rensa och packa. Och så var det allt annat som skulle fixas med. Sånt som adressändringar, flytt av försäkringar och ändring av abonnemang.

Flyttstädningen skulle läggas ut på firma

Hon tittade på listan. Var det något som hon skulle kunna lägga över på någon annan? Visst kunde de dela upp många av uppgifterna – barnen skulle också få komma hem och dra sitt strå till stacken. Till att börja med skulle de få rensa bland de egna sakerna som fanns kvar sedan barndomen.

Ett ord på listan lyste i Saras ögon. Det var “flyttstädning”. Det var faktiskt något som skulle vara värt att betala för. Hon skrev dit “boka städfirma” bredvid. Punkten om städning fanns således kvar på listan, men jobbet med saken hade reducerats enormt mycket.

Ta reda på mer om ämnet på www.stockholmflyttstädning.nu.