Redovisningsbyrå i Stockholm har koll

Företagare jobbar hårt med sin produkt eller tjänst. Men det är inte allt. En stor del av tiden går åt till pappersarbete. Nu kan man som tur är anlita en redovisningsbyrå i Stockholm för hjälp.

Lisa började känna av den tunga arbetsbördan. Hon gjorde behandlingar även om hon hade terapeuter som jobbade för henne. Förfrågan var stor. Som om det inte var nog satt hon kvällar och nätter med scheman, bokföring och löner. De sistnämnda hade hon ingen utbildning i vilket gjorde att det tog mycket tid.

En redovisningsbyrå i Stockholm hade under en längre tid hjälpt henne med årsbokslut och ibland när hon behövde annan hjälp, men nu var det dags att kontakta dem igen. Den här gången för att bygga på tjänsten hon redan hade. Hon ville vara på behandlingsavdelningen där hon hörde hemma och där hon tjänade pengar.

Redovisningsbyrån i Stockholm var fantastisk

Under det inbokade besöket pratade de om vilka möjligheter som fanns. Hon kände sig väl omhändertagen och viljan att hjälpa fanns där. De rekommenderade henne ett paket där de tog hand om både bokföring, årsbokslut och löner. Redovisningsbyrån visste allt om helgersättningar, sjukersättning och olika tillägg. Hon kunde känna sig trygg.

Hon fick med sig en kalkyl att titta på hemma och återkomma med hur hon ville göra. Hemkommen satte hon sig vid köksbordet och började räkna på de siffror hon fått. Häpnade över de behandlingar hon skulle kunna tjäna in kostnaderna på. För att inte tala om att hon skulle få sova, bara det var värt varenda krona.