Redovisningsbyrå i Stockholm hjälper dig med mer än bara bokslut

Om du väljer en redovisningsbyrå i Stockholm får du inte bara hjälp med bokföring och deklaration. De kan även hjälpa dig intyga din inkomst som företagare.

Att ha en redovisningsbyrå är en självklarhet för många företagare, även bland dem som driver sitt företag som en enskild firma. Att anlita extern experthjälp när det kommer till den ack så viktiga bokföringen och deklarationen är något många upplever som avstressande. Det kan vara svårt att hålla koll på alla konteringar och skatteregler själv.

Men visste du att en redovisningsbyrå kan vara dig behjälplig på så många fler sätt än genom att sortera bland dina kvitton? En auktoriserad revisor kan till exempel hjälpa dig när det kommer till alla de tillfällen då du behöver bevisa din inkomst, något som stundtals kan visa sig svår för egenföretagare.

Redovisningsbyrå hjälper dig bevisa din inkomst

En redovisningsbyrå i Stockholm kan till exempel skriva ut ett intyg om din inkomst när du behöver uppvisa inkomstbevis för till exempel en hyresvärd. Detta kan särskilt vara av intresse när du nyss startat ditt företag, och ännu inte hunnit ta det till ett fullt bokslut. Andra tillfällen då redovisningsbyrån kan hjälpa dig är till exempel då du ska förhandla om lån.

Många situationer i livet är klart enklare för den med fast anställning. Men med hjälp av en auktoriserad revisor kan även du som är egenföretagare ta del av sådant som är självklart för fasta anställda. Diskutera gärna med din redovisningsbyrå, innan du helt ger upp på bostadsmarknaden.