Viktigt med rätt skyltar i Uppsala

Precis som med reklam är det viktigt att satsa på rätt skyltar för företaget i Uppsala. Skyltar som passar på sin plats och som ger helt rätt information.

Nu var det säkert hundrade gången som receptionen på företaget i Uppsala hade blivit uppringd för att besökare inte kunde hitta var de fanns. Och det hade till och med hänt att besökare hade struntat i att komma, för att de inte kunde hitta var företaget fanns. Och fast att de var på rätt adress så kunde de inte heller hitta var ingången fanns.

Man bildade en grupp som skulle ta tag i problematiken med skyltarna och det resulterade i att man flyttade de befintliga skyltarna. Man tog sig också en funderare över ifall det behövdes fler skyltar och ifall de i så fall skulle få andra placeringar. Men efter några veckor så förstod man att det inte hade gett önskat resultat.

Skyltar som syns i Uppsala

Nu var goda råd dyra och man fattade därför beslutet att kontakta ett företag som har som affärsidé att tillverka skyltar i Uppsala för företag. Det bokades till och med ett besök, så att man nu kunde vara helt säker på att få rätt skyltar med rätt placering.

Efter bara några minuter hade man löst hela problematiken med skyltarna och insett vad som varit fel. Det krävdes nya skyltar med ett helt annat utseende och dessutom hade man placerat skyltarna på fel platser. Hela firman kunde nu pusta ut och se fram emot att få besök igen.