Live shopping gör att dina kunder faktiskt behåller det de köpt

Live shopping är ett nytt och banbrytande sätt att ta sig an e-handel och shopping via nätet. Framför allt slipper du en massa fria returer som kostar skjortan.

Det är inte så himla lätt att se hur ett plagg ser ut om du bara har en platt bild som referens. Ett foto säger till exempel ingenting om hur tyget rör sig. Många konsumenter idag beställer hem massor med kläder online bara för att kunna prova dem. Fria returer är visserligen fria för den som handlar, men inte för dig som säljer varor.

Du har alltså allt att tjäna på att dina kunder verkligen vet vad de köper. Du kan spara mycket tid och pengar om de som beställer hem dina varor faktiskt behåller dem och är nöjda med sitt köp. Ett steg till att se till att det blir så, är att göra så att kunden verkligen vet vad det är han eller hon beställer.

Live shopping för varor med kvalitet

Med hjälp av ett banbrytande koncept för live shopping kan du säkerställa att dina varor visas upp på ett så korrekt sätt för kunderna. Samtidigt kan du använda dig av charmiga och säljande presentatörer som övertygar kunden till köp. Perfekt för den som vill ge sin försäljning en skjuts.

Det är faktiskt lite likt vad tv-shop en gång gjorde, fast helt uppdaterat och mycket fräschare. Live shopping i dag handlar inte om ett specifikt utbud särskilt riktat mot en viss publik, utan är ett marknadsföringssätt som alla producenter och återförsäljare kan använda sig av för de varor de även säljer i vanlig handel.