Mäklare med lokalkännedom om Farsta vet vilka köpare som kan tänkas slå till

Mäklare som kan Farsta vet inte bara vad gatorna i området heter. De vet också vilka besökare på visningen som faktiskt kan tänkas börja buda på lägenheten.

Så många mäklare att välja på – och så lite tid att välja på. Ibland är det bråttom med en försäljning, och då gäller det att inte spilla tid på att jämföra mäklare efter mäklare efter mäklare. För en snabb expediering med lägenhetsaffären gäller det att hitta en effektiv mäklare, snabbt. Ett bra trick är att begränsa sig till de mäklare som är aktiva i området lägenheten ligger i. Man brukar säga att mäklare med god lokalkännedom är de allra bästa mäklarna. 

Självklart finns det också variationer mellan olika mäklare i samma område, men väljer man en lokal mäklare har man i alla fall gjort en sak rätt. En mäklare från Östermalm har helt enkelt inte samma kompetens som en mäklare i Farsta, när det kommer till att sälja lägenheter i just Farsta. 

Mäklare vill veta när det är bråttom med en försäljning

En mäklare som kan Farsta har inte bara kunskaper om det geografiska området, utan även om de människor som brukar vara intresserade av att flytta till Farsta. En bra mäklare kan läsa av besökarna på en visning, och vet direkt vilka spekulanter som är mest värda att sikta in sig på med lite härligt säljsnack. 

Du som har mycket bråttom med att sälja din lägenhet bör självklart berätta det för mäklaren. Att du behöver få lägenheten såld inom en viss tidsram är information som mäklaren kan använda sig av i sin kontakt med potentiella köpare. Självklart jobbar en bra mäklare strategiskt och med stor medvetenhet kring psykologiska faktorer hos både säljare och köpare.