Rusta och Matcha i Göteborg hjälper dig på vägen mot jobb

Arbetslösheten är ett faktum. Många söker efter ett jobb, men får inget. För att få hjälp och bli guidad på rätt så finns rusta och matcha i Göteborg.

Arbetslöshet finns överallt. Det är otroligt många som tar studenten och längtar efter ett jobb, men fastnar där. Ju längre man sitter fast utan ett jobb, desto mer tappar man självförtroendet. Att vara arbetslös är inte roligt för någon. Man blir begränsad i vardagen och har dessutom ingenting att göra om dagarna. Anledningar till arbetslösheten kan vara olika. Det kan exempelvis vara att man har blivit varslad på en arbetsplats där man sedan inte fått en ny anställning.

Det är förståeligt att det kan kännas som en ond cirkel som är omöjlig att bryta sig lös ur. Men det är det inte. Det finns hopp för alla och för att göra det lite enklare längs vägen, så finns det bra program som kan guida en. Rusta och matcha är ett sånt program som kan hjälpa en på vägen till ett arbete. Där får man kunskap om olika saker, för att få en större chans att lyckas. Här får du läsa mer om det.

Vad erbjuder rusta och matcha?

Genom att gå med i programmet rusta och matcha blir man tilldelad en egen coach. Detta kommer att hjälpa en längs vägen till arbetet. Man kan bland annat få träna på hur en arbetsintervju går till. Tillsammans går man även igenom cv:t för att se att det ser bra ut. Det är regelbundna möten på plats och över telefon för att ständigt kolla av hur läget är.

Tillsammans gör man en plan för att snabbare nå ett jobb. Rusta och matcha finns i många städer, såsom Göteborg, Malmö, Stockholm och så vidare. Det är något för alla åldrar, så länge man är arbetslös.

För att kunna få mer information besök hemsida: rustaochmatchagoteborg.se