Skyltar visar att man finns i Stockholm

Att vara tydlig i tanken är en sak, men är man det i verkligheten? Med skyltar kan man visa upp att man existerar i Stockholm. Snygga skyltar lockar blickarna från folk som tar in budskapet.

Känns det som om ingen ser dig? Är du den hopplösa singeln som ingen ser? Alla parmiddagar sitter du där som femte hjulet.
En grå tyst mus som inte skrattar samtidigt som den imaginära partnern du har med dig. En imaginär partner likt Mållgan, som ingen ser eller vet om i väntan på att den som får hjärtat att bulta och slå volter dyker upp.

Skyltar kan förändra livet

Mållgan kan inte lösa världsliga problem, men kanske kan Mållgan ändå ge tips och idéer på hur du ska nå ut. När Tinder spelat ut sin roll, att swipa både höger och vänster är trist och tråkigt. Bachelor på tv är ett spel för gallerierna, även om miljön verkar helt okej. Det är då Mållgan kommer på bästa idén.

Det finns så många reklamskyltar i vardagen, så varför inte göra en skylt med texten ”kärleksfull partner sökes”? Sådana skyltar kan man bära runt på i Stockholm. Vandra runt på Södermalm och Östermalm eller Rinkeby med flera stadsdelar.
Var man än kan hitta en potentiell framtida partner är en bra plats. Vill man göra flera skyltar kan man hyra ett skyltfönster för en dag och vara levande skyltdocka. Inte för att skylta med det, men nästa skyltbeställning kanske blir skyltarna till det kommande bröllopet. Läs mer om skyltar på denna sida: https://www.skyltarstockholm.org/