Skaffa enhetlig klädsel till personalen

Många företag har insett betydelsen av att personalen har enhetlig klädsel med företagets namn och logga väl synligt. Det är ett mycket bra sätt att både göra personel en till levande reklampelare för företaget, men även göra så att personalen känner sig delaktig i företaget. När personalen har en enhetlig klädsel känner de en tillhörighet till företaget, och det skapar en vi-anda som är bra för företaget.

Välj praktiska profilkläder

Utifrån vad man har för slags verksamhet passar det olika bra med olika slags profilkläder. Arbetar man till exempel på en golfbutik, eller ute på en golfbana, passar det bäst med kepsar som har företagets namn och logga väl synlig för alla som möter dem. Arbetar man mycket utomhus är det bättre med företagets namn och logga på ryggen eller ärmen. Arbetar man inomhus, till exempel på sjukhus, laboratorium eller inne på en skönhetssalong kan det vara bäst med vita rockar och sedan företagets namn och logga framme vid bröstfickan, lite mer diskret. Arbetar man på en restaurang kan man ha loggan på ryggen eller magen. På så sätt ser alla som är på restaurangen vilka som tillhör personalen och kan vinka in dem och göra sin beställning.

Gör andra delaktiga i reklamen

Vill man synas ännu mer, kan man alltid göra kunderna och hela sitt nätverk delaktiga i reklamen för dem som kommer i kontakt med företaget. De får en fin present, man måste välja profilkläder, som de flesta vill bära, och samtidigt för de reklam för företaget när de bär kläderna. Det kan vara allt från T-shirts, fleecejackor, en fin keps, eller träningskläder. Det finns många snygga profilkläder som man kan välja mellan.