När du behöver trycka upp marknadsföringsmaterial

Du vet väl om att marknadsföringsmaterial är bland det viktigaste som ett företag kan ägna sig åt. Även om många kunder ofta söker efter information digitalt, och ägnar mycket tid åt att vara på nätet finns det fortfarande många som inte är det. Och ska man nå dem, behöver man ibland trycka upp en hel del marknadsföringsmaterial på vanligt, hederligt papper.

Av den anledningen behöver man fortfarande komma i kontakt med ett tryckeri. Så finns det kar några sådana? Jo, det ett tusentals tryckerier kvar. Fortfarande trycker vi ju up både böcker, tidningar, affischer, kort, roll-ups, visitkort och posters. Dessutom behöver man sådant material när man besöker mässor och vill synas i vimlet.

Då kan man vilja dela ut flyern

Säg att man har en egen restaurang och vill att nya kunder ska hitta dit. Då kan man vilja trycka upp några flyers som visar människor adressen dit när de ändå är i stan och utför ärenden. Eller att man önskar att människor ska känna till den nya skönhetssalongen som är ny i staden. Då kan man vilja ge tips om den genom att dela ut informationsblad i den nya staden. Det är ju inte alls säkert att de som skulle vilja göra en hårförlängning eller ögonfransar, letar efter de tjänsterna på nätet.

När man ska träffa nya affärsbekanta

I många andra kulturer är det viktigt att få namn, titel och kontaktuppgifter på ett litet visitkort när man träffas första gången. Minglar man på någon tillställning, eller träffar viktiga affärsbekanta, vill man kunna dela ut visitkort som talar om vilket företag som man arbetar på, vad man heter och hur man kommer i kontakt med en. Det då man vill ha snygga visitkort att visa upp. Det är då man kan vända sig till Åtta.45 Tryckeri. De trycker upp både visitkort, flyern och material som passar i en mässmonter; affischer, roll-ups och skyltar.